Caïro (05 Dagen / 04 Nachten)

 

Dag 1:
U vertrekt vanuit Amsterdam en arriveert op de luchthaven van Cairo. Onze vertegenwoordiger staat daar al klaar om u te begeleiden. Als de formaliteiten van het vilegveld achter de rug zijn wordt uw naar het hotel gebracht. We checken in bij het hotel en uw kunt hier overnachten.

 
Dag 2:
Na het ontbijt ontmoet u uw gids bij het hotel. De gids zal u deze dag rondleiden door de hoofdstad van Egypte, Cairo. Een ware wereldstad, want Cairo is namelijk de grootste stad van zowel de Arabische wereld als heel Afrika! We bezoeken als eerst het beroemde Egyptische museum. Waar we voor het eerst kennis maken met de eeuwenoude beschaving van Egypte. Het museum stelt schatten ten toon zoals het graf van Toetanchamon en de mummie van Ramses II.

Als tussenstop nemen we een lunch, waarop we langs gaan bij de citadel. De citadel is een spectaculair middeleeuws fort. De rondleider zal vertellen wat er vroeger allemaal heeft Plaats gevonden. Het is een prachtig uitzicht op de stad vanaf de muren van het de citadel. Aan het eind van de dag bezoeken we de Khan Khalili bazaar, 's avonds is de beste tijd de markt te bezoeken aangezien het pas aan het eind van de middag opbloeit. Khan Khalili is de grootste markt ter wereld. Er zijn veel souvenirs te koop en de sfeer is uitermate goed.
 
Dag 3:
Op de derde dag in het bruisende Egypte, gaan we naar Gizeh, waar de meest bekende monumenten van Egypte liggen. De piramides en de sfinx. Deze bouwwerken staan niet voor niets op het lijst van de zeven wereldwonderen. Alleen al van buiten wekken ze door hun omvang en leeftijd indruk op, en de schatten en verhalen in deze monumenten spreken werkelijk tot de verbeelding.

Een ervaring die je meeneemt naar een van de oudste beschavingen die de mensheid kent. We zullen ook naar Sakkara gaan, een plaatsje 30 km ten zuiden van Cairo. Sakkara wordt de dodenstad genoemd. Het stadje is bekend vanwege de trappiramide. De piramide werd gemaakt voor de farao Djoser en is de eerste piramide die gebouwd is in de geschiedenis.

 
Dag 4:
Deze dag vrije te besteden.
 

Dag 5:
Na het ontbijt gaat u uitchecken en u wordt gebrecht naar het vliegveld van cairo voor uw verterk naar Amsterdam.

 
CATEGORY 01.02.13 - 22.03.13 23.03.13 - 07.04.13 08.04.13 - 30.04.13

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

03 *

468 Euro

70 Euro

 561 Euro

70 Euro

468 Euro

70 Euro

05 *

605 Euro

 130 Euro

645 Euro

130 Euro

605 Euro

 130 Euro

 
Bij De Prijs Zijn Inbegrepen
  • 4 nachten in Cairo, BB ( logies en ontbijt )
  • Alle genoemde excursise in cairo.
  • Alle genoemde excursies inclusiv Engels spekende gids.
  • Alle transfers van en naar hotel, luchthaven.
 
Bij De Prijs Zijn Niet Inbegrepen
  • Retourvlucht Amsterdam Cairo
  • Facultatieve excursies – Fooien, verzekeringen, visum, persoonlijke uitgaven
  • Administratiekoste Euro 20,- per reservering
 
  Boek Nu   Terug naar het Programma's Egypte  
 
 
 
 
 
   
 
Auteursercht (c) 2019 Farao's Reizen B.V. alle rechten voorbehouden. Webdesign by MRCO