V.I.P. Cairo, Nilecruise & Sharm El Sheikh (10 Dagen / 9 Nachten)

 

Dag 1:
Aankomst op de luchthaven van Cairo. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een van onze reisbegeleiders om u naar uw hotel te begeleiden.
overnachting in het hotel.

 
Dag 2:
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor het eerste deel van de excursies in Cairo. U brengt een bezoek aan het Egyptische Museum en de Citadel. De trip zal eindigen met een bezoek aan de Khan el Khalili Bazaar waar u terecht kunt voor diverse souvernirs.
overnachting in het hotel.
 
Dag 3:
Na het nuttigen van uw ontbijt wordt u opgewacht voor het tweede deel van de excursies in Cairo. Gedurende deze excursie brengt u een bezoek aan de Piramdes, Spinx, Memphis en Sakkara.
overnachting in het hotel.
 
Dag 4:
Na het ontbijt zal uw worden opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Cairo voor uw vlucht naar Aswan. Bij aankomst in Aswan zal u worden opgewacht door een van onze reisbegeleiders, die u vergezeld naar het cruiseschip. Na het nuttigen van de lunch, aan boord, brengt u een bezoek aan de Hoge Dam en de Tempel Philae.
Diner en overnachting aan boord.
 

Dag 5:
Vroeg in de morgen wordt er gevaren naar Kom Ombo. Hier brengt u een bezoek aan de tempel van Sobek. Na terugkomst op het schip wordt er gevaren richting Edfu. Bij aankomst in Edfu vindt er een excursie plaats per koets naar de tempel van Horus. Hierna gaat u terug aan boord en wordt er gevaren richting Luxor.
Diner en overnachting aan boord.

 
Dag 6:
Na het ontbijt vertrekt u voor een bezoek aan de Westelijke oever van de Nijl, u bezoekt de Kolossen van Menmon en de Vallei der Koningen. Hierna keert u terug aan boord voor de lunch. ’s Middags bezoekt u de tempels van Karnak en Luxor op de Oostelijke oever van de Nijl.
Diner en overnachting aan boord in Luxor.

 
Dag 7:
Na het ontbijt zult u uitchecken van het cruiseschip. U wordt begeleid naar het vliegveld van Luxor voor uw vlucht naar Sharm EL- Sheikh. In Sharm EL- Sheikh zal onze vertegenwoordiger u opwachten en u begeleiden naar het hotel.
overnachting in Sharm EL- Sheikh.
 
Dag 8 en 9:
Deze dagen zijn volledig besteedbaar naar eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk relaxen en genieten van de zon, zee en het strand in Sharm el Sheikh.
 
Dag 10:
Nadat u hebt kunnen genieten van uw ontbijt zult u uitchecken en het hotel verlaten. Vervolgens wordt u begeleid naar het vliegveld van Sharm EL-Sheikh voor uw vlucht naar Cairo met daar uw aansluitende vlucht naar Amsterdam.
 

CATEGORY

01.02.13 - 22.03.13 23.03.13 - 07.04.13 08.04.13 - 30.04.13

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

05 *

1017 Euro

286 Euro

1220 Euro

286 Euro

1017 Euro

286 Euro

 
Bij De Prijs Zijn Inbegrepen
  • 3 Nachten in Cairo, BB ( logies en ontbijt )
  • 3 Nachten 5 * luxe cruiseschip (ontbijt, lunch en diner )
  • 3 Nachten in Sharm EL-Sheikh, BB ( logies en ontbijt )
  • Alle genoemde excursise in cairo.
  • Alle genoemde excursies op de cruise inclusif Engels spekende gids.
  • Alle transfers van en naar hotel, Cruisechip, luchthaven.
 
Bij De Prijs Zijn Niet Inbegrepen
  • Retourvlucht Amsterdam Cairo
  • Binnenlandsevlucht
  • Facultatieve excursies – Fooien, verzekeringen, visum, persoonlijke uitgaven
  • Administratiekoste Euro 20,- per reservering
 
  Boek Nu   Terug naar het Programma's Egypte  
 
 
 
 
   
 
Auteursercht (c) 2019 Farao's Reizen B.V. alle rechten voorbehouden. Webdesign by MRCO