Ein El Sokhna (08 Days / 07 Nights)

 
03 Nights in Cairo met inbegrip van Bed & Breakfast Buffet + 04 nachten op all inclusive basis.
 

Dag 1:
U vertrekt vanuit Amsterdam en arriveert op de luchthaven van Cairo. Onze vertegenwoordiger staat daar al klaar om u te begeleiden. Als de formaliteiten van het vilegveld achter de rug zijn wordt u naar het hotel gebracht. We checken in bij het hotel en u kunt hier overnachten.

 
Dag 2:
Na het ontbijt ontmoet u uw gids bij het hotel. De gids zal u deze dag rondleiden door de hoofdstad van Egypte, Cairo. Een ware wereldstad, want Cairo is namelijk de grootste stad van zowel de Arabische wereld als heel Afrika! We bezoeken als eerst het beroemde Egyptische museum. Waar we voor het eerst kennis maken met de eeuwenoude beschaving van Egypte.

Het museum stelt schatten ten toon zoals het graf van Toetanchamon en de mummie van Ramses II. Als tussenstop nemen we een lunch, waarop we langs gaan bij de citadel. De citadel is een spectaculair middeleeuws fort. De rondleider zal vertellen wat er vroeger allemaal heeft

Plaats gevonden. Het is een prachtig uitzicht op de stad vanaf de muren van het de citadel. Aan het eind van de dag bezoeken we de Khan Khalili bazaar, 's avonds is de beste tijd de markt te bezoeken aangezien het pas aan het eind van de middag opbloeit.
Khan Khalili is de grootste markt ter wereld. Er zijn veel souvenirs te koop en de sfeer is uitermate goed.
 
Dag 3:
Op de derde dag in het bruisende Egypte, gaan we naar Gizeh, waar de meest bekende monumenten van Egypte liggen. De piramides en de sfinx. Deze bouwwerken staan niet voor niets op het lijst van de zeven wereldwonderen. Alleen al van buiten wekken ze door hun omvang en leeftijd indruk op, en de schatten en verhalen in deze monumenten spreken werkelijk tot de verbeelding.

Een ervaring die je meeneemt naar een van de oudste beschavingen die de mensheid kent. We zullen ook naar Sakkara gaan, een plaatsje 30 km ten zuiden van Cairo. Sakkara wordt de dodenstad genoemd. Het stadje is bekend vanwege de trappiramide. De piramide werd gemaakt voor de farao Djoser en is de eerste piramide die gebouwd is in de geschiedenis.
 
Dag 4: Cairo - Ein EL-Sokhna
Ontbijt in het hotel. Check out, vertrek naar Ein EL-Sokhna met A / C auto.
Diner en overnachting in Ein EL- Sokhna.
 

Dag 5,6,7: Ein EL-Sokhna
Deze dagen is volledige bestedbaar naar eigen wensen.
U kunt bijvoorbeld heerlijk relaxen en genieten van de zon ,zee en het strand in Ein EL-Sokhna Diner en overnachting in Ein EL- Sokhna.

 
Dag 8: Ein EL-Sokhna - Cairo - Amestrdam
Vroeg in de ochtend het ontbijt, Vertrek van het hotel en transfer rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Cairo voor uw vertrek. naar Amsterdam.
 

CATEGORY

01.02.13 - 22.03.13 23.03.13 - 07.04.13 08.04.13 - 30.04.13

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

P/P in DBL

SGL sppl

03 *

571 Euro

160 Euro

685 Euro

160 Euro

571 Euro

160 Euro

05 *

756 Euro

 247 Euro

 907 Euro

 247 Euro

 756 Euro

247 Euro

 
Bij De Prijs Zijn Inbegrepen
  • 3 Nachten in Cairo, BB ( logies  en ontbijt )
  • 4 Nachten in Ein Sokhna op basis van all-inclusive basis.
  • Alle genoemde excursise in Cairo
  • Alle transfers van en naar hotel, luchthaven.
 
Bij De Prijs Zijn Niet Inbegrepen
  • Retourvlucht Amsterdam Cairo
  • Facultatieve excursies – Fooien, verzekeringen, visum, persoonlijke uitgaven
  • Administratiekoste Euro 20,- per reservering
 
  Boek Nu   Terug naar het Programma's Egypte  
 
 
 
 
 
   
 
Auteursercht (c) 2019 Farao's Reizen B.V. alle rechten voorbehouden. Webdesign by MRCO