SyriŽ

     

Zijn geen wonder dat Syrië is de bakermat van beschavingen, die in de loop der geschiedenis floreren. Monumenten, archeologische vind plaatsen impregnable kastelen, Machiavelli en dode steden van de glorieuze geschiedenis van gesproken tekst oude naties.

 Het is een prachtige panorama van natuurlijke kleuren en afbeeldingen. Seacoast, bergen, bossen en heuvels rolling vruchtbare valleien vlakten en steppen.  Zeggen de basaltic en de ruïnes van kalk steen over een marvelous architectonische art.

De Corinthians kolommen de khans verspreiden overal in de weg van zijde De kastelen nog towering uit de middeleeuwse leef tijd, de moskeeën moskeeën en paleizen zijn de getuigen van een grote rijken geschiedenis.

Syriëis altijd geweest. een plaats waar Oost en west elkaar met hun verschillende beschavingen komen. De toeristische kan voelen dat mengsel via de kunst en open, warme verwelkomen en Syriërs ooit glimlachen.

 


     
SyriŽ Programma's
 
Bakermat van de beschaving
8 daagse rondreis
We kennen allemaal Egypte, is het niet uit eigen ervaring, dan is het wel uit de historische boeken. En terecht, Egypte is een van de boeiendste landen in het midden oosten. Waarom deze wat merkwaardige inleiding? Eigenlijk om aan te geven dat Syrië, indien U het zou kennen, net zulk boeiende verhalen op zou leveren. Wellicht juist omdat het minder bekend is onder toeristen heeft het zijn totale charme, geurende souqs, ongedwongen vriendelijkheid en gastvrijheid volledig behouden. Kortom een aanrader.
    Meer Tour Informatie
 
 
 
 
   
 
Auteursercht (c) 2018 Farao's Reizen B.V. alle rechten voorbehouden. Webdesign by MRCO